Een tinnen jubileum. En wat krijg ik van mezelf? Een ONLEIN magazine: www.onlein.nu/magazine. Het is een magazine in de dop, zo groen als het gras waar ik 10 jaar geleden over liep… als ondernemer op weg naar de KvK om mijn bedrijf in te schrijven.

Ik studeerde Kunstgeschiedenis en had de ambitie om HBO- en WO-studenten journalistieke praktijkervaring bij te brengen. Tegelijkertijd wilde ik jongeren enthousiasmeren voor het culturele aanbod in Nederland. Ik werd ondernemer. Ruim 7 jaar, 6 awards, 350 redacteuren, duizenden artikelen én lezers verder was dat wel gelukt!

Maar mijn ambitie zat mezelf in de weg. Waar de redacteuren uitvlogen als zij hun kennisniveau en netwerk hadden vergroot, bleef ik als ondernemer op een bepaald level steken. Dat moest anders, dus verkocht ik de zaak en ging ik als freelancer aan de slag voor innovatieve bedrijven. Ik leerde mezelf op een andere manier kennen en kreeg steeds helderder wat ik nu het aller-gaafste vind om te doen.

De ondernemende creatief in mij bedenkt steeds weer nieuwe haakjes en ideeën om mijn opdrachtgevers op een originele manier onder de aandacht te brengen, met of zonder budget. De strategische ondernemer in mij zet alle wilde plannen om in haalbare formats en een heldere planning.

Contentstrateeg & Merkversterker heb ik het genoemd. Voor effectieve creativiteit.

contentstrategie door Marjolein Theunissen

Het ONLEIN magazine is een cadeautje voor mezelf en ook voor jou. Ik wil ermee vieren dat wij elkaar in de afgelopen 10 jaar hebben leren kennen. In het magazine deel ik mijn hersenspinsels en inspirerende artikelen, waarover snel meer.

Alvast veel leesplezier en als jouw bedrijf een creatieve boost kan gebruiken… ik ben onlein!

 

Marjolein Theunissen
mail@onlein.nu | 06-44394789 | LinkedIn