Marjolein Theunissen in trefwoorden

Nieuwsgierig

Ik ben altijd op zoek naar verhalen, nieuwe mensen, hoe dingen in elkaar steken, waarom dingen zijn zoals ze zijn. Dat ei kan ik goed kwijt in mijn werk, maar ook in mijn reizen.

Aandachtig

Ik heb oog voor detail en aandacht voor mensen. Om het echte probleem te doorgronden observeer en luister ik aandachtig.

Creatief

Ik denk in beelden en ben scherp met taal. Daarnaast denk ik graag verder dan alleen de tekst: hoe kun je met een campagne mensen echt activeren? Ik geloof erg in de kracht van storytelling.

Doelgericht

Creativiteit komt alleen tot bloei als je ideeën concreet kunt maken. Ik werk geordend en kan goed bedenken wat er nodig is om iets voor elkaar te krijgen. Om je doel te kunnen bereiken moet je ook realistisch zijn qua planning, kosten en effectiviteit van bepaalde middelen.

Gepassioneerd

Zonder passie gebeurt er niks. Opdrachtgevers en collega’s die vanuit hun passie werken, geven de juiste energie: samen kun je bergen verzetten. Zelf ben ik gek op taal, reizen, cultuur, mensen, natuur en koken.

Flexibel

Misschien komt het door yoga, maar waarschijnlijk door mijn aanpassingsvermogen dat ik zo flexibel ben qua werkzaamheden, planning en werktijden. Maar… een deadline is een deadline en die is heilig!