Contentstrateeg

De tijd van zenden is voorbij. Consumenten willen een ervaring en het liefst onderdeel uitmaken van een groter geheel. Storytelling is daarom een van de meest effectieve vormen van marketing. Hoe transparanter je als organisatie bent, hoe groter het vertrouwen van je achterban is en hoe succesvoller je bedrijf.

Campagne op maat

Als contentstrateeg analyseer ik de situatie waarin jouw bedrijf verkeert en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan bedenk ik een plot en kies ik de juiste communicatiemiddelen en -vormen om jouw verhaal te kunnen vertellen. Het doel? Fans creëren en betrokken houden!

Merkversterker

Doordat ik alweer tien jaar zelf onderneem en veel contact heb met andere ondernemers, doorgrond ik snel wat de behoefte van een bedrijf of ondernemer is en wat er nodig is om het merk te versterken.

Mijn media-ervaring komt goed van pas bij het bedenken van 'haakjes' en het activeren van de pers. Om de zichtbaarheid van je bedrijf een boost te geven, is een PR-stunt een goed idee. Ik vis graag in mijn onuitputtelijke bron van creativiteit naar een passend concept voor jou.