Een plan op maat

Wanneer ik voor een opdrachtgever aan de slag ga, breng ik in kaart:

  • Hoe er op dat moment wordt gecommuniceerd
  • Wat die communicatie oplevert (0-meting)
  • Wat de doelen zijn van de opdrachtgever
  • Op welke termijn die doelen bereikt moeten zijn
  • Hoe we het succes kunnen meten

Op basis van de uitkomsten maak ik een plan van aanpak waarin ik kort uiteenzet wat er wanneer moet gebeuren om elk doel op tijd te kunnen behalen. Indien gewenst verzorg ik de uitvoer van het communicatieplan en de content die daarvoor nodig is.

 

Korte lijntjes

Om er zeker van te zijn dat ik op dezelfde golflengte zit als mijn opdrachtgever, houd ik de lijntjes graag kort. Door tussentijdse oplevermomenten in te plannen en te sparren, kan ik deadlines en succes verzekeren.

Teamwork

Bergen verzetten kun je niet alleen. En het is ook een stuk leuker om je successen te vieren met anderen. Daarom werk ik graag samen met de volgende zelfstandige professionals:

Helana Art & Design

Helana Jansen ontwerpt je huisstijl, de interface voor je website, promotionele producten en ze illustreert. Alle illustraties en het ontwerp van deze website komen van haar creatieve hand. Helana luistert goed naar je wensen en overtreft je verwachtingen keer op keer. > check Helana.nl

JMD Web

Joep Dohmen is proactief in het zoeken naar IT-oplossingen en erg vlot in de communicatie. Dat is een uitzonderlijke, maar zeer wenselijke combinatie voor een succesvolle samenwerking als je voor een bepaalde deadline een strakke website wilt lanceren. > Check JMD Web!

FAEM

Johanneke Minnema is een fijne sparringspartner met ijzersterke ervaring in het publieke domein. Design Thinking is een van haar methodes om complexe problemen effectief aan te pakken. > Check FAEM!